Bienvenu sur www.francianyelv.hu   A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Bienvenu sur www.francianyelv.hu GSpeech

Kezdő szinttől bármilyen típusú és szintű nyelvvizsgáig vállalok felkészítést rugalmas órarenddel és hatékony módszerekkel. Természetesen kezdők, újrakezdők, érettségire készülők jelentkezését is szeretettel várom, tanítok gyerekeket és az idősebb korosztály tagjait is.

Páros, kiscsoportos foglalkozás is lehetséges, oktatok cégeknél, illetve tanítok magyar nyelvet külföldieknek. Emellett vállalok korrepetálást, szintentartást, állásinterjúra, külföldi tanulmányokra vagy munkára való felkészítést kezdő szinttől felsőfokig, egyénre szabott tanmenettel, rugalmas időbeosztásban.

Mindig a tanuló egyéni igényeinek megfelelően alakítom az órák menetét és az alkalmazott módszereket (szókincs, kommunikációs készség fejlesztése, tematikus beszélgetések, kötetlen társalgás, ország- és kultúraismeret, aktualitások, nyelvtani rendszerezés, gyakorlófeladatok, újságcikkek, zenék, videók, nyelvi játékok, szituációs és szövegértési gyakorlatok). A nyelvórán használt használt könyveket, cikkeket, videókat, feladatokat a tanulni vágyó szükségletei alapján választjuk ki.

Diplomás tanár vagyok 12 éves tanítási tapasztalattal. Még egyetlen tanítványom sem bukott meg nyelvvizsgán, érettségizőim kiválóan teljesítenek, diákjaim sikeresek. Többször hosszan éltem nyelvterületen és francia egyetemen is szereztem Master diplomát.

Szeretek tanítani és célom átadni a nyelv szeretetét. Diákjaim motiváltak, mert mindig a tanuló igényeit, egyéni szügségleteit, célkitűzésit tartom szem előtt az óra tematikájának és a tananyag megválasztásában.

Az órák beszédcentrikusak, nagy hangsúlyt kap a hallott szöveg értése is. A nyelvtani szabályok egyszerű, világos magyarázatát követően kiegészítő feladatlapokkal, házi feladattal, gyakorlással elérjük, hogy a tanuló magabiztos nyelvhasználóvá váljon.

A nyelv belső logikájának megértése, valamint a kreatív nyelvhasználat örömtelivé és hatékonnyá teszi a nyelvtanulást. A következetesen és célorientáltan felépített órák keretében mindig sikerül a tanítványaimmal elérnünk a kitűzött célt.

Kíváncsi vagyok a tanulóra, teljes figyelmem, segítségem, támogatásom az övé. Az órákon mindig a tanuló személye és a tanulási folyamat van a középpontban.

Boldoggá tesz, hogy átadhatom a tudásom és a nyelvhasználat örömét. Az egyik legfontosabb feladatom, hogy inspiráljam a tanítványaimat.

Várom / várlak szeretettel! A bientôt!

www.franciabog.com
www.facebook.com/Franciabog
Budapest, XIII. Jászai Mari tér / Skype
boglart [kukac] gmail.com
tel.: 06-30-912-8607

A felolvasó használata

A honlapon található francia nyelvű szövegeket a beépített program felolvassa, ha kijelölöd a szöveget az egérrel. Ha nem tudod hogyan kell, nézd meg ezt a videót: 

Bíró Ádám könyvei

Vive la langue française!

Oublie ton passé,
qu`il soit simple ou composé,
Participe à ton Présent
pour que ton Futur
soit Plus-que-Parfait !

Kövess minket!

Francia szótárak

Hirdetés

Pierre Waline blogja

 
 

Bíró Ádám blogja Párizsból

Actualité sportive vue de Budapest

Francia idegenlégió blog

 

Baranyi Beatrix, Recto et verso

Baranyi Beatrix, Recto et verso

 

 

 

Állásajánlatok

A címoldalról ajánljuk

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Franciatanárok

  • 1
  • 2
A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Francianyelv.hu felolvasó